• A megjelenített árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. |
  • Magánszemélyeket nem szolgálunk ki!
  • Aktuális telephely:

Aktuális akciók

LEITZ IQ promóció!
2020.02.01 -  2020.05.31.
Sokszor gondolkodás nélkül dobunk csekket, egy rosszul kinyomtatott oldalt, egy fontos, de kevésbé aktuális dokumentumot a kukába, ami akár a számlánkat, vagy egyéb érzékeny információt tartalmazhat. Ha nem szeretnénk, hogy papírjaink idegen kézbe kerüljenek és visszaéljenek a rajtuk szereplő adatokkal, használj papírkosár helyett iratmegsemmisítőt és biztosítsd a személyes adatokat tartalmazó iratok megfelelő kezelését! Vásárolj Leitz IQ iratmegsemmisítőt és most Leitz iLam Home Office A4 laminálógépet adunk mellé ajándékba!
Így vehetsz részt a promócióban:
- vásárolj bármilyen Leitz IQ iratmegsemmisítőt!
- regisztrálj, töltsd fel a vásárlást igazoló bizonylatot és válassz ajándékot!
- várd a postást az ajándékkal!
Az akcióban szereplő termékeket a "Megnézem" gombra klikkelve nézheti meg.
LEITZ WOW promóció!
2020.01.01 -  2020.05.31.
Valósítsd meg saját stílusodat az irodában! A Leitz WOW dizájn termékekkel izgalmas, inspiráló munkakörnyezetet teremthetsz és még saját egyéniségedet, színvilágodat is belecsempészheted! Szerezd be kedvenc Leitz WOW kiegészítőidet és MUTASD MEG EGYÉNISÉGED SZÍNES OLDALÁT! Most minden új Leitz WOW terméken 5, 10 vagy 25 pontértékű matricát találsz. Jelentkezz be és váltsd be a gyűjtött pontokat értékes ajándékaink egyikére!  Az akcióban szereplő termékeket a "Megnézem" gombra klikkelve nézheti meg.
A részleteket a cikk adatlapján olvashatja el!
FELLOWES Cash Back akció!
2020.01.01 -  2020.03.31.
Vásároljon az akcióban szereplő termékek közül és akár 18 000Ft pénzvisszatérítést kaphat. Töltse föl adatait a megadott linken keresztül és akár egy 2 személyes NEW YORK-i utat is nyerhet!
Az akcióban szereplő termékeket a "Megnézem" gombra klikkelve nézheti meg.